Uşak Üniversitesi Sosyoloji

Sosyoloji Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine 19.09.2022 tarihinde oryantasyon eğitimi verildi. Eğitimde sosyoloji bölümüne yeni katılan öğrencilere sosyoloji disiplini, eğitim süreci, istihdam olanakları vb. gibi konularda bilgi verildi. Ayrıca Bologna ders bilgi paketleri, kalite süreçleri, öğrenci bilgi sistemi, uzaktan eğitim ders kayıt sistemi, sınav ve not sistemi, e-posta alımı ve kullanımı, ders programı, akademik takvim vb. gibi temel konularda bilgi verildi.

Yine oryantasyon programı kapsamında öğrencilerle Fen Edebiyat Fakültesi B blok sosyoloji bölümünden başlayarak, mediko, kantin, yemekhane, çarşı, spor merkezi, sosyal tesis, dinlenme alanları ve kütüphaneyi kapsayan bir kampüs turu yapılmıştır.

19 Eylül 2022